

OCTOBER 4-5-6, 2024

PACIFIC RACEWAYS 2.25 miles Road Course, Kent, WA pacificracewaysinvitational.com



Visit the **CAR SHOW** In Paddock on Grass





Benefiting:



5/16/2024







MOVE IN AFTER 5:30 PM THURSDAY!

Race Engines SHALL NOT be started before 9:00 am NO RACE ENGINES After 5:15PM Saturday & Sunday

THURSDAY OCTOBER 3 - Private Renter. No Access until after 5:30PM, No Registration, No Tech

FRIDAY OCTOBER 4

6:30 3:00 Registration - 4 Window Building 11:00 Technical Inspection-Paddock East End



Session may be adjusted for clean up or group size

Session may be adjusted for clean up of group size								
8:30 Drivers Meeting at ProFormance								
9:00	- 9:20	20	min	Sport Driving				
9:20	- 9:40	20	min	Test N Tune Racers CW1				
9:40	- 10:00	20	min	Test N Tune Racers CW2				
10:00	- 10:20	20	min	Test N Tune Racers OW				
10:20	- 10:40	20	min	Sport Driving				
10:40	- 11:00	20	min	Test N Tune Racers CW1				
11:00	- 11:20	20	min	Test N Tune Racers CW2				
11:20	- 11:40	20	min	Test N Tune Racers OW				
11:40	- 12:00	20	min	Sport Driving				
12:00	- 1:00	60	min	LUNCH				
1:00	- 1:20	20	min	Test N Tune Racers CW1				
1:20	- 1:40	20	min	Test N Tune Racers CW2				
1:40	- 2:00	20	min	Test N Tune Racers OW				
2:00	- 2:20	20	min	Sport Driving				
2:20	- 2:40	20	min	Test N Tune Racers CW1				
2:40	- 3:00	20	min	Test N Tune Racers CW2				
3:00	- 3:20	20	min	Test N Tune Racers OW				
3:20	- 4:30	70	min	Sport Driving				
5:00	OFF TRAC	CK						

SATURDAY OCTOBER 5

8:00 AM Mandato	ry Drivers SAFETY Meeting - Tech/Impo
7:00 AM-2:00 PM	Technical Inspection-Paddock East End
7:00 AM- 2:00 PM	Registration - 4 Window Building

Drivers SAFETY Meeting - Tech/Impound

8:00 AM Workers Meeting: Turn 8/9 infield

10:00 AM CAR SHOW - in grass behind grandstands, ends at 2:00PM 10:00 AM KID ZONF - Under trees near office until 2PM

-	9:25	20	min	Qualifying	Group 1 ⁺			
-	9:55	20	min	Qualifying	Group 2			
) -	10:30	20	min	Qualifying	Group 3 ⁺			
) -	11:00	20	min	Qualifying	Group 5			
) -	11:30	20	min	Qualifying	Group 4			
; -	12:30	LUI	NCH/	ANTHEMS/ PA	RADE LAPS (Car Show)			
) -	1:05	20	min	Sprint Race #1	Group 1 ⁺			
-	1:40	20	min	Sprint Race #1	Group 2			
-	2:15	20	min	Sprint Race #1	Group 3 ⁺			
-	2:50	20	min	Sprint Race #1	Group 5			
-	3:25	20	min	Sprint Race #1	Group 4			
-	4:00	20	min	Wild West Sed	an Challange-Sm. Bore			
-	4:35	20	min	Emerald Cup -	Season Final Race*1			
-	5:10	20	min	Wild West Sed	an Challenge- Lg-Bore			
5:30 Saturday Evening Social: Location TBD								
Dinner / Prizes etc. Location: TBD								
) -) -) - - - - -	9:55 10:30 11:00 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:40 1	- 9:55 20 - 10:30 20 - 11:00 20 - 11:30 20 - 11:30 20 - 1:05 20 - 1:40 20 - 2:15 20 - 2:50 20 - 3:25 20 - 4:00 20 - 4:35 20 - 5:10 20 Sat	- 9:55 20 min 1 - 10:30 20 min 2 - 11:00 20 min 3 - 11:30 20 min 5 - 12:30 LUNCH / 6 - 1:05 20 min 1:40 20 min 2:15 20 min 2:50 20 min 2:50 20 min 3:25 20 min 4:00 20 min 4:35 20 min 5:10 20 min Saturday	- 9:55 20 min Qualifying 1 - 10:30 20 min Qualifying 20 min Qualifying 20 min Qualifying 21:30 20 min Qualifying 22 min Qualifying 23 12:30 LUNCH / ANTHEMS/ PA 25 12:40 20 min Sprint Race #1 25 20 min Sprint Race #1 26 20 min Sprint Race #1 27 28 20 min Sprint Race #1 28 20 min Sprint Race #1 29 20 min Wild West Sed			



Formula Ford Emerald Cup Series Modern /Historic / Club Formula Fords

Wild West Sedan Challenge:

WWU = up to 1800 ccWWM = 1801-3200 ccWWO= over 3200cc

SUNDAY OCTOBER 6

0.00	A NI	TUEMO		
8:00 AM V	Workers Meeting: Turn 8/9 infield			
8:00 AM - 1	2:00 PM	Technical Inspection-Paddock East En		
7:30 AM-1:0	00 PM	Registration - 4 Window Building		
7:00 AM Ch	apel TBD			

TENTATIVE Ver 2

9:00	ANTHEMS							
9:10	- 9:35	20	min	Sprint Race #2	Group	1⁺		
9:45	- 10:10	20	min	Sprint Race #2	Group	2		
10:20	- 10:45	20	min	Sprint Race #2	Group	3⁺		
10:55	- 11:20	20	min	Sprint Race #2	Group	5		
11:30	- 11:55	20	min	Sprint Race #2	Group	4		
12:05	- 1:00 LUNCH							
1:10	- 1:40	25	min	Feature Race*1	Group	1⁺		
1:50	- 2:20	25	min	Feature Race*1	Group	2		
2:30	- 3:00	25	min	Feature Race*1	Group	3⁺		
3:10	- 3:40	25	min	Feature Race*1	Group	5		
3:50	- 4:20	25	min	Feature Race*1	Group	4		
4:45 Workers Social @ Concession Stand								
Sunday Feature Races will have Victory Laps, and Trophies'								

GROUPS 1 Vintage Small Bore: VFVJ, VSB1, VSB2+

2 Vintage Medium / Large Bore: VMB1, VMB2, VLB1

3 Formula Cars: WT. FF. SR +

4 SPORTS CARS Small/Medium: SC1, SC2, SC3

5 Late Model/Large Sports Car: LB1. LB2, LB3

Split Starts









